رضوی و مجلس هشتم
تبلیغات رضوی، با دفاع از دولت موسوی و مجلس ششم، و انتقاد از دولت نهم و مجلس هفتم آغاز شد!
دولت موسوی توانست شرکت های بزرگی را با نفت 6 دلار تاسیس کند!
حذف سازمان مدیریت، کشیدن خط بطلان به برنامه توسعه و بی اعتنایی به قانون بودجه کشور است، و این شیوه عملکرد دولت در یک نظام پارلمانیته جوابگو نیست، بلکه شیوه عملکردی حکومت های بلوکه شده و پادشاهی است!
سيد محمد رضوي يزدي، عضو مجمع روحانیون مبارز و نماينده مردم يزد در مجلس سوم و ششم، در گفتگو با ایسنا منطقه یزد گفت: ما نميتوانيم برنامههاي اقتصادي را مستقل از جريانات سياسي تنظيم كنيم چرا كه رابطه اين دو تنگاتنگ است و به همين منظور صندوق ذخيره ارزي در دولت هشتم تشكيل شد تا در زمانهاي بحران از گردنههاي خطر عبور كنيم.
وی با اشاره به دولت ميرحسين موسوي گفت: در آن مقطع با توجه به دوران جنگ و مخاطرات شديد، اين دولت توانست شركتهاي زيادي كه هم اكنون هم سرمايه ملي محسوب ميشوند را با نفت 6 دلار تاسيس كند، كه از جمله آن ميتوان به ماشين سازي اراك، اسكله شهيد باهنر و رجايي و... اشاره كرد و اين در حالي است كه در دولت نهم و مجلس موجود حتي يكي از اين اقدامات كه مختص خود دولت باشد، انجام نشده و از جمله ابهامات امروز پاسخگو نبودن در خصوص درآمد كشور با فروش نفت 90 دلار و چگونگي مصرف آن است.
مازاد در آمد نفت كجا مصرف مي شود و آيا ما الان ثروت بلوكه شده در دست داريم و يا موجودي ذخيره ارزي نيز مصرف شده و از بين رفته است؟
رضوي يزدي با اشاره به مساله سوخت به عنوان معضل امروز، تصريح كرد: در مجلس سوم به عنوان چالش بزرگ آينده به سوخت پرداخته شد و بعد از بررسيهاي فراوان به اين نتيجه رسيديم كه افزايش قيمت سوخت تدريجي باشد به همين دليل سالي 20 درصد تصويب و به اجرا در آمد و هم مردم آمادگي داشتند و هم با تورم تنظيم شد و هيچ بحراني از سال 68 تا 82 در جامعه ايجاد نكرد.
متاسفانه تصميم مسئولان در سالجاري، مساله سوخت را به بحران تبديل كرد و از سوي ديگر در قانون برنامه، دولت موظف بود،حمل و نقل عمومي بين و داخل شهري را گسترش دهد كه طبيعتا با افزايش وسايل حمل و نقل عمومي مردم مجبور به استفاده از سرمايه سنگين خودرو براي تردد نبودند.
دو تصميم عاقلانه مجلس سوم در خصوص افزايش تدريجي قيمت سوخت و افزايش حمل و نقل عمومي يا شكسته شد و يا به اجرا در نيامد و ما اكنون هم معتقديم اگر همان تصميم با شتابي فراگير اجرا شود، از اين وضعيت نجات مييابيم.
وی در خصوص تاثيرات تورمي فروش سوخت به قيمت آزاد بيان داشت: اگر اين سياستها اجرا نشود و سوخت به قيمت آزاد عرضه شود جامعه دچار يك شك اقتصادي خواهد شد و اين در حالي است كه كشور ما با توجه به مواجه با بحرانهاي خارجي، تحمل شك اقتصاد داخلي را ندارد.
وي از آرزوهاي خود را دو خطه كردن قطار تهران – بندرعباس و افزايش توان ريلي كشور بر شمرد و گفت: بديهي است اگر مردم به راحتي با قطار مسافرت كنند نياز به هواپيما و اتومبيل كم خواهد شد چرا كه حمل و نقل ريلي وسيله مسافرتي مطمئن و مناسبي است.
وي با اشاره به حذف سازمان مديريت و برنامه ريزي به عنوان يك سازماني كه ميتواند براي كارهاي دولت برنامه ريزي كرده و بودجه را طبق مصوبه مجلس تنظيم بكند، گفت: مجلس مي توانست از طريق اين سازمان هم برنامههاي كاري دولت و پروژههاي در دست اجرا را نظارت كند و هم بودجه تخصيص يافته را شناسايي كند و در صورت منحل شدن اين سازمان مجلس چگونه ميتواند بفهمد آيا مصوبات در قانون برنامه و بودجه كشور در دست اجرا است يا خير؟
حذف سازمان مديريت كشيدن خط بطلان به برنامه توسعه و بي اعتنايي به قانون بودجه كشور است و اين شيوه عملكرد دولت در يك نظام پارلمانيته جوابگو نيست بلكه شيوه عملكردي حكومتهاي بلوكه شده و پادشاهي است.
يزدفردا
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
دوشنبه 13,ژانویه,2025